komaros Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 czy plyta gigabyta GA-7VA ma czujnik temperatury na plycie bo mi vcool pokazuje ze mam 201 stopni i nie wiem co jest grane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 spoczko czyms takim nie ma sie co przejmowac. poprostu jakis zly odczyt, bo w takiej temp to na 300% bys nie pracowal, poprostu zjara sie wszystko na m,iejscu, wiec sie nie martw, cos o tym bylo, moze aktualizqcja biosu i luzik, moze iwna programu, sprobuj sobie speedfanem odczytac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ufff, jak gorrąco :D Hmm... jeśli mobo działa i nie wykazuje żadnych problemów to chyba nie ma się czym martwić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 a moze nie *C, tylko F ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 a moze nie *C, tylko F ???chyba jednak F :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...