siakal Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 jak wyczyścić głowice w canonie BJC2100 :?: :?: :?: bo nie chce mi drukować. A jak juz to tylko co pół wyrazu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 U mnie bardzo dobrze sobie radzi spirytus ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 No ja mysle ze pozostaje tylko kupienie nowej glowicy (ok100?-150zl?) i na przyszlosc zadsze korzystanie z nieoryginalnych tuszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A mój Canon BJC 2100 wylecial pare dni temu przez okno. Jak sie zepsuje to nie oplaca sie naprawiac. Podobnie z glowica. Przeciez za 200 zl masz nowa drukarke. Ale mozna ja jeszcze uratowac. Proponuje specjalny plyn do czyszczenia rapidografów do nabycia w sklepach z art. szkolnymi. Powinno zadzialac. A jak nie to przez ........ :lol: Powodzenia :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...