mastertoudi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Mam zamiar sobie złozyc wc tylko martwi mała dostepnosc bloków pod zwykłą spręzysta zapinke soc.A. jakie znacie bloki z tym mocowaniem?? Wazne tez zeby były pod 939, bo bede zmieniał kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Prawie wszystkie bloki mają te mocowanie. Oczywiscie jesli masz diurki dookoła socketu. Jesli masz cztery dziutki to kazdy blok praktycznie, napewno jest wiecej bloków co ma rozstaw mocowan na socket a,niz tych co nie mają. Najtanszy. F2M Edytowane 13 Lipca 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 wszystkie bloki mają te mocowanie. Najtanszy. F2M F2M nie ma pod s939, wiec wtedy najtanszy fros2slim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 F2M nie ma pod s939, wiec wtedy najtanszy fros2slimNajtanszy chyba Prison V2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 przeciez napisałem. Spręzysta zapinka!! gdybym miał otwory wokół socketu to bym sie nie martwił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 byle jaki blok i do tego zapinka za1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 znalazłem :D :D dzieki bardzo . Do tego chyba wezme x3n albo bloczek od termita. Nareszcie moge wybierac bez ograniczen :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 od termita sąchwilowo niedostępne -->X3N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Ahh juz sie rozmarzyłem. Mam takiego grundfosa jak ty 25-40 ale chodził 3 lata u mnie w domu w instalacji, bedzie dobry?? I jeszcze jedno. Czy bloki na gpu na mcs sie do czegos nadają??dodaje ze chciałbym cos z dobrym współczynnikiem cena\wydajnosc, wyglad schodzi na 2 plan. Edytowane 13 Lipca 2006 przez mastertoudi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 ja bym brał prisona pro V2 na gpu od kynka albo od misia15go. Obydwa za 99zł. Lub cos firmowego > F2G 89zł z realitynetu. Pompka jak najbardziej OK. Jak masz gwintownik calowy 1/2" to nagwintuj i wkręc krócce. Jak nie to lekko zetrzyj gwint króćca i go wklej. Pompka cichutka, bedziesz zadowolony jesli nie sprawiają ci problemu wimiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 TYlko chyba mam problem bo 6600GT AGP ma nietypowe mocowanie :mur: :mur: Nawet mój evercool miał specjanle blaszki tylko i wyłącznie do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 od TERAZ promocja na bloczki wiec... a zreszta zobaczcie sami ;) Revolucja vol2? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 49zł :blink: :blink: szkoda ze chce czegos wydajniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 49zł :blink: :blink: szkoda ze chce czegos wydajniejszego. mowisz o CPU czy nb? jesli chcesz cos wydajniejszego to prosze nei wiele drozszy F2s 79 pln tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 49zł :blink: :blink: szkoda ze chce czegos wydajniejszego. nie zauwazysz roznicy........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) nie zauwazysz roznicy...........zauwazy. Ale dopiero jak kupi s939 i bedzi go mocno wykrecac. EDIT: Juz od poniedziałku stane sie posiadaczem F2G. Ahh. Supeeeerr :D Edytowane 13 Lipca 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...