Skocz do zawartości
mastertoudi

Jaki Bloczek Najlepszy Pod Zwykła Zapinke Soc.a?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mariush190

Prawie wszystkie bloki mają te mocowanie. Oczywiscie jesli masz diurki dookoła socketu. Jesli masz cztery dziutki to kazdy blok praktycznie, napewno jest wiecej bloków co ma rozstaw mocowan na socket a,niz tych co nie mają.

Najtanszy. F2M

Edytowane przez mariush190

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahh juz sie rozmarzyłem. Mam takiego grundfosa jak ty 25-40 ale chodził 3 lata u mnie w domu w instalacji, bedzie dobry??

I jeszcze jedno. Czy bloki na gpu na mcs sie do czegos nadają??dodaje ze chciałbym cos z dobrym współczynnikiem cena\wydajnosc, wyglad schodzi na 2 plan.

Edytowane przez mastertoudi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

ja bym brał prisona pro V2 na gpu od kynka albo od misia15go. Obydwa za 99zł. Lub cos firmowego > F2G 89zł z realitynetu.

Pompka jak najbardziej OK. Jak masz gwintownik calowy 1/2" to nagwintuj i wkręc krócce. Jak nie to lekko zetrzyj gwint króćca i go wklej. Pompka cichutka, bedziesz zadowolony jesli nie sprawiają ci problemu wimiary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

nie zauwazysz roznicy...........

zauwazy. Ale dopiero jak kupi s939 i bedzi go mocno wykrecac.

EDIT: Juz od poniedziałku stane sie posiadaczem F2G. Ahh. Supeeeerr :D

Edytowane przez mariush190

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi