malinek Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jak w temacie, Jakie najlepsze, najpewniejsze i najtańsze znacie sklepy z muzyka i filamami. TAK, wiem ze sa google :D. Jakbym chcial sobie poszukac przez google to bym to zrobil. Chcialbym jednak sprawdzonych informacji ;) Mi osobiscie podoba sie sklep Merlin.pl, jesli chodzi o ogolny asortyment i E-DVD i Ocean Dvd jesli chodiz o filmy. Jesli znacie cos lepszego,pewniejszego, tańszego napiszcie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Vivid kupowałem tam kilka razy bardzo duży asortyment i szybka wysyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Allegro.pl ;) i merlin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Chyba najciekawiej przezentuje sie merlin ceny srednie i ciekawe rozwiazania z kosztami przesylki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Inbook.pl - dla mnie genialny sklep.. Taniej niż w merlinie, paczki są zawsze w 3 koperty bąbelkowe zapakowane (przy zamówieniu 1CD), szybka wysyłka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...