Flinston Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Cos sie zaczelo walic w jaka gre bym nie zagral to po minucie mam zwis i tylko twardy reset pomaga nie wiem czy to coś z grafika dodam ze to x800gto 128mb z 16 potokami fabrycznie juz odblokowanymi, nic nie chce chodzic. Jade na najnowszych omegach, ale instalowalem i inne stery na wszystkich to samo , reinstalke systemu tez juz robilem. sprzet jak w podpisie. Przegrzewac sie raczej nic nie przegrzewa bo to wystepuje zaraz po wejsciu do gry to nawet sie nie zdąży nagrzać. W commandosie strike force to juz w menu mnie zawiesza i wywala do pulpitu podobnie w NFS MW juz w menu się wiesza , czasami wyskoczy komunikat ,ze wystapil problem z aplikacja i zostanie zamknieta , ale nie zawsze to sie pojawia, w GTA SA podczas gry wywala , w PES5 zawiesza podczas gry robi sie czysty niebieski ekran i system startuje od nowa albo tylko reset. Widac ze cos nie tak tylko nie wiadomo co? A poza grami system chodzi idealnie. Jezeli ktos by cos podejrzewał to prosze o rade. :cry: Edytowane 16 Lipca 2006 przez Flinston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=196276 Może zasilacz nie daje rady, pomierz napięcia miernikiem, poszukaj na forum także, jest tego dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...