wojtek4994 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Witam! Potrzebuję GamePort, lecz niestety, zintegrowana karta dźwiękowa w moim kompie posiada tylko 3 złącza minijack :(. Szukałem tego typu złączy na karcie PCI, ale takich chyba nie ma??? Są za to śledzie, ale nie wiem, czy i gdzie mogę go podłączyć do mojej płyty :/ w instrukcji (swoją drogą bardzo ubogiej) nic na ten temat nie ma. ma ktoś może jakiś pomysł co jeszcze mogę zrobić? myślałem o zakupie jakiejś taniej karty dźwiękowej, ale nie posiadam aktualnie żadnych środków, które mogę na to przeznaczyć, a karty prawie za darmo nie posiadają miejsca na podłączenie przedniego panelu, który również jest mi niezbędny! (no bo chyba jak wyłącze kartę zintegrowaną to te złącze przestaną działać ???) Z góry dzięki za pomoc i pozdro! P.S.: sprzęt z podpisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) JEżeli nic na ten temat nie ma to pewnie takowego portu nie ma, ale z tego co się orientuje są przejściówki gameport/USB. Czy to rozwiąże problem? http://1klik.pl/sklep/Kontroler_Adapter_US...mePort/p770999/ Dość drogo ale to tylko przykład --> odsyłam Cie do www.allegro.pl :P Edytowane 16 Lipca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 No właśnie dzisiaj to znalazłem :D na Allegro znalazłem za 40 zł + przesyłka czyli i tak drogo :( ale jednak będę musiał sobie to sprawić... wygląda na to że to jest właśnie rozwiązanie mojego problemu, niestety trochę kosztowne :P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 to juz lepiej kupic jakiegos starego sb 128 pci :) taniej wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/item116127980_sound_..._f_vat_gw_.html http://www.allegro.pl/item115513970_sound_...sterowniki.html Lepiej kupic taka karte.Wyjdzie taniej a moze grac lepiej od tego zintegrowanego szitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 tym bardziej, że taniej takiej przejściówki nie dostaniesz - kiedyś sam szukałem dla kolegi czegoś takiego, i niestety poniżej 40 zł niemożliwe jest kupno czegoś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 haha mówiłem wam że o tym myślałem ale potrzebny mi jest przedni panel! a jak kupię inną kartę a przedni panel jest podłączony do mobo to będzie działał??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...