KaZi Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Interesuje mnie czy jest możliwe zrobienie powiadomienia o nowych przedmiotach na allegro w wybranych przez siebie kategoriach? Nie chodzi mi o te powiadomienie allegro, które przychodzi raz na dzień tylko takie, które by odrazu po wystawieniu informowało mnie czy to na maila czy by okienko wyskakiwało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Jeżeli używasz FF, to jest np. rozszerzenie Notifier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Notifier odpada bo będzie go informował o 'każdej' (zakończenia aukcji, o cenie, ilości osób biorących w aukcjach itp) zmianie na stronie a jemu chodzi tylko o wystawionych nowych przedmiotach w danej kategorii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 hmmm a moze ktos by taki plugin do czegos sprobowal stworzyc?;> gwarantuje, ze dalo by sie na tym grubo zarobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...