kanio Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Mozecie mi polecic jakies sklepy komputerowe w warszawie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 jest identycnzy topic...chyba na oslej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 zobacz na www.wgk.waw.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 zgadza sie sam go zalozylem, ale wydaje mi sie ze na oslej to malo osob przeglada topiki. A co do WGK to jak wiem to ona dziala w sobote, a ja do warszawy jade jutro. Interesuje mnie jakis sklep z sporym asortymentem i wmiare tanio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...