Shakell Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Mam blueconnecta z ery. Jest jaki jest (tzn. do bani) ale oostatnio pojawił się spory problem. Program rozłącza mi się średnio co pół godziny i pojawia sie komunikat: Une erreur incounnue s'est produite lors de l'acces a un fichier non nomme. Często po takim rozłączeniu wariuje: Wyswietla się komunikat że niemoże znaleźć telefonu i trzeba go wyszukiwać co też nie zawsze skutkuje. Pojawia się komunikat że niektóre składniki potrzebne do połączenia zostały usunięte. Z reguły w końcu pomaga porozłączanie kabli podłączających i zasilania ale robienie tego kilka razy dziennie może naprawdę doprowadzić do szaleństwa. Tu pojawia się moje pytanie - czy mogę używć jakiegoś innego oprogramowania niż ten syfski b. menager? Chyba że ktoś zna jakiś lek na moje problemy. Ps. modem to siemens es75. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek1111 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 poszukaj na http://www.bez-kabli.pl mam ten sam syf co ty ale jeszce gorszy z iplusa :E jak coś znajdziesz to napisz w tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 GlobeTrotter Mobility Manager ktory zreszta sciagniesz ze strony blueconnecta jesli masz karte GlobeTrotter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek1111 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 hipoll -on ma siemensa es75 ja mam comandera - jest coś na stronie comandera ale jeszce sie niebawiłęm - neimiałęm czasu :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...