shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 no wlasnie athlon 1700+ bedzie chodzil na tej plytce ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 będzie ci chodził, będziesz go jeszcze mógł podkręcić, bez zwiększania jakichkolwiek napięć mogę go ustawić na 115 + 2 x 12.5 co daje 1462.5 Mhz :D Oczywiście musisz załadować najnowszy bios chyba A9 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 będzie ci chodził, będziesz go jeszcze mógł podkręcić, bez zwiększania jakichkolwiek napięć mogę go ustawić na 115 + 2 x 12.5 co daje 1462.5 Mhz :D Oczywiście musisz załadować najnowszy bios chyba A9 :D a mozesz mi wyslac na mejla najnowszy biosik do tej plytki ?? tylko hmm ty maasz z raidem, a plytka o ktroej mowie jest bez raid'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ale nie ma żadnej różnicy czy to z raidem czy bez Link do najnowszego biosu http://www.abit-poland.com/support_show_so...tware.php?id=54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 dzeiki sciagam kt7a9 dzeiki temu powinienem sprzedac mojego antka za 240 zybla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 tylko to jest ami czy award, bo musze jakis progs do flashowania sciagnac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 to jest AWARD ale nic nie musisz ściągać po rozpakowaniu tego pliku (wystarczy nacisnąć 2x) :D rozpakowuje ci się biosik z programem ładujesz go na bootującą płytę lub dyskietkę włazisz w RUNME i gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 btw nie mozesz ustawic magistrali 133 na tej plytce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Te mobo ma już ponad 2 lata a wtedy KT133a był znany z tego że ma wyjść za jakieś 3 miechy :D ale na tym moim KT133 udało mi się wyciągnąć FSB na 128 Mhz, AGP w tym przypadku miało gdzieś 43 x 4 Mhz i były zwisy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 hmmmmmmmmmm czemu ten topic zostal przeniesiony z forum sprzet ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 hmmmmmmmmmm czemu ten topic zostal przeniesiony z forum sprzet ???? Pewnie mamy jakiegoś Moderatora, który pojęcia nie ma o sprzęcie. Trzeba go jak najszybciej usunąć z Tweak'a bo tylko bałaganu na forum narobi. Zaraz napiszę do Liska i Marco może mu zwrucą uwagę albo wyjebią go :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...