Skocz do zawartości
yuucOm

Program Do Zgrywania Obrazu (i Dźwieki) Np Z Gier

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Jaki jest najlepszy program zgrywania tego co sie dzieje na monitorze podczas grania czy tym podobne ? Fraps nie dosc ze pozwala zapisać tylko 30 sec to jeszcze do tego w bardzo małej ilości fpsów (mino ustawień) czesto jest koło 15 (załeży od gry) :/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie. Jaki jest najlepszy program zgrywania tego co sie dzieje na monitorze podczas grania czy tym podobne ? Fraps nie dosc ze pozwala zapisać tylko 30 sec to jeszcze do tego w bardzo małej ilości fpsów (mino ustawień) czesto jest koło 15 (załeży od gry) :/.

Jak nagrywasz film Frapsem to nie dziw się, że gra Ci przycina bo to normalka a co do długości filmów to wystarczy mieć licencje na Frapsa żeby w pełni korzystać z jego dobrodziejstw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nagrywasz film Frapsem to nie dziw się, że gra Ci przycina bo to normalka a co do długości filmów to wystarczy mieć licencje na Frapsa żeby w pełni korzystać z jego dobrodziejstw.

Jakie to dobrodziejstwa (oprócz zniesienia limitu 30 sec) ?

Nie chodzi mi ze gra mi przycina. Zgrywama demka różne z d3 czy css cz z et i mam bardzo mało fps nawet tam gdzie w grze wyciągam ponad 100 ;e. FPS w samym AVI widać ze jest małe bo mniej niz 25 fps niezleżnie od ustwawień w frapsie :/. Może to wina triala ze zgrywa avi z mniej niz 25 fps ?

Jaki jest inny program do robienia takich rzeczy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby nie zaśmiecać forum sie jeszcze spytam dlaczego zapisany we frapsie filmik 30 sec z gry zajmuje kolo 200 mega ?

Odpowiedzcie jeszcze na mój drugi post.

bo nie jest kompresowany, pozatym do plynnych zrzutów gier stosuje sie inne metody takze 2 komp w ch-rze nagrywarki, nagrywanie jako demo a potem odtwarzanie w zwolnionym tempie itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok juz łapie thx za odpowiedzi ;). A i czy można w locie kompresować ? bo z tego co zrozumiałem czytajać o GameCam na tej stronie to chyba jest to możliwe.

EDIT.

Sorka ale nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami wiec tutaj wale ;).

Szukam programu który "filmuje" to co robie na pulpicie ? znacie może jakiś ?

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu powiem, bylo...

Use force Luke :wink:

Wiem ze ten programik nagrywal w technologi Flash, ale oczywiscie mozna bylo pozniej go skonwertowac do avi.

Edit.

To byl ten program.

A tutaj masz inne programy tego typu.

Chyba mam dzien dobroci ^_^

Wracajac do GameCam to jest mozliwosc kompresji w locie.

Edytowane przez s0n1c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu powiem, bylo...

Use force Luke :wink:

Wiem ze ten programik nagrywal w technologi Flash, ale oczywiscie mozna bylo pozniej go skonwertowac do avi.

Edit.

To byl ten program.

A tutaj masz inne programy tego typu.

Chyba mam dzien dobroci ^_^

Wracajac do GameCam to jest mozliwosc kompresji w locie.

Dzieki za all :P i miej dzien dobroci zawsze bo to tobie nie szkodzi a innym pomaga ;).

Co do gamecam to w ogole jest gitowy bo za free (chyba) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi