yuucOm Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Jak w temacie. Jaki jest najlepszy program zgrywania tego co sie dzieje na monitorze podczas grania czy tym podobne ? Fraps nie dosc ze pozwala zapisać tylko 30 sec to jeszcze do tego w bardzo małej ilości fpsów (mino ustawień) czesto jest koło 15 (załeży od gry) :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Jak w temacie. Jaki jest najlepszy program zgrywania tego co sie dzieje na monitorze podczas grania czy tym podobne ? Fraps nie dosc ze pozwala zapisać tylko 30 sec to jeszcze do tego w bardzo małej ilości fpsów (mino ustawień) czesto jest koło 15 (załeży od gry) :/.Jak nagrywasz film Frapsem to nie dziw się, że gra Ci przycina bo to normalka a co do długości filmów to wystarczy mieć licencje na Frapsa żeby w pełni korzystać z jego dobrodziejstw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Jak nagrywasz film Frapsem to nie dziw się, że gra Ci przycina bo to normalka a co do długości filmów to wystarczy mieć licencje na Frapsa żeby w pełni korzystać z jego dobrodziejstw.Jakie to dobrodziejstwa (oprócz zniesienia limitu 30 sec) ? Nie chodzi mi ze gra mi przycina. Zgrywama demka różne z d3 czy css cz z et i mam bardzo mało fps nawet tam gdzie w grze wyciągam ponad 100 ;e. FPS w samym AVI widać ze jest małe bo mniej niz 25 fps niezleżnie od ustwawień w frapsie :/. Może to wina triala ze zgrywa avi z mniej niz 25 fps ? Jaki jest inny program do robienia takich rzeczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Było, użyłeś szukajki?? Podpowiem ci ze są: Fraps GameCam Taksi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zeby nie zaśmiecać forum sie jeszcze spytam dlaczego zapisany we frapsie filmik 30 sec z gry zajmuje kolo 200 mega ? Odpowiedzcie jeszcze na mój drugi post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zeby nie zaśmiecać forum sie jeszcze spytam dlaczego zapisany we frapsie filmik 30 sec z gry zajmuje kolo 200 mega ? Odpowiedzcie jeszcze na mój drugi post. bo nie jest kompresowany, pozatym do plynnych zrzutów gier stosuje sie inne metody takze 2 komp w ch-rze nagrywarki, nagrywanie jako demo a potem odtwarzanie w zwolnionym tempie itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) A w full frapsie jest kompresja ? Imo na 1 kompie da sie zgrać avi w chociaż 30 fpsach problem w tym ze u mnie zgrywaz z max 25 i czesto spada do 15 :/. NIe wiem czemu tak jest. Edytowane 18 Lipca 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 chyba nie ma. kompresować trzeba ręcznie np. darmowym virtualdub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 kompresja dodatkowo spowalnia ripowanie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Ok juz łapie thx za odpowiedzi ;). A i czy można w locie kompresować ? bo z tego co zrozumiałem czytajać o GameCam na tej stronie to chyba jest to możliwe. EDIT. Sorka ale nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami wiec tutaj wale ;). Szukam programu który "filmuje" to co robie na pulpicie ? znacie może jakiś ? Edytowane 18 Lipca 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Znowu powiem, bylo... Use force Luke :wink: Wiem ze ten programik nagrywal w technologi Flash, ale oczywiscie mozna bylo pozniej go skonwertowac do avi. Edit. To byl ten program. A tutaj masz inne programy tego typu. Chyba mam dzien dobroci ^_^ Wracajac do GameCam to jest mozliwosc kompresji w locie. Edytowane 19 Lipca 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Znowu powiem, bylo... Use force Luke :wink: Wiem ze ten programik nagrywal w technologi Flash, ale oczywiscie mozna bylo pozniej go skonwertowac do avi. Edit. To byl ten program. A tutaj masz inne programy tego typu. Chyba mam dzien dobroci ^_^ Wracajac do GameCam to jest mozliwosc kompresji w locie. Dzieki za all :P i miej dzien dobroci zawsze bo to tobie nie szkodzi a innym pomaga ;). Co do gamecam to w ogole jest gitowy bo za free (chyba) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...