Kwiecień Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Słyszeliście kiedyś o tym MEGA radiatorze na procesor??? Podobno to bydle jest EXTREMALNIE wydajne (AXP2800+ 37C w full load!!!) oczywiście po zastosowaniu odpowiedniego wentylatora (zmieści się na nim nawet 80x80x50). http://www.swiftnets.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Oż ty qR$#$%^*^(#$@#$7%^ przecie budy bym chyba, z tym na procu, nie zamknął :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Mam jego poprzednią wersję MC462A. Niezły, ale montaż jest fatalny :twisted: Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Mam jego poprzednią wersję MC462A. Niezły, ale montaż jest fatalny :twisted: Hmm... a gdzie kupiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Hmm... a gdzie kupiłeś?Przyjechał do mnie z Niemiec (jak co ciekawsze elementy mojego kompa ;) ) www.pc-cooling.de Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...