evocati Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam. Mam jakis zasilacz ProcComp czy to jest tez cos baaardzo slabego czy jeszcze sie o wymiane zasilacza martwic niemusze . dzisiaj kupilem nowy procesor i plyte glowna i niechcial bym tego stracic :/ pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 wymień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 ...jak najszybciej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 heh :D http://www.allegro.pl/item116441538_profes...sata_pci_6.html dobry bedzie ? jak myslice i jak ty myslisz BENITO ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 starczy to jest uwiąd :P może być :) ewentualnie jak chcesz nowke cewke pewniaczka i wogole kup modecoma 350w za 109zł (tez fortron ale pewniak ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 tak wiem ze pewniak tyle ze jestem splukany po kupnie procka i mobo. wiec zaufam komentarzom tej pani i tym ze jest 14 dni gwarancji no i fotom (bo na fotach zasilacz wyglada jak nowka) zaryzukuje :D tylko jeszcze musze 30 zl skombinowac za przysylke :> pozdro i dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam. Mam jakis zasilacz ProcComp czy to jest tez cos baaardzo slabego czy jeszcze sie o wymiane zasilacza martwic niemusze . dzisiaj kupilem nowy procesor i plyte glowna i niechcial bym tego stracic :/ pozdro Powiem Ci co jest wart ten zasilacz na moim przykładzie. Jak wiesz, nie zawsze jest tyle kaszy żeby nas zadowolić. Kupiłem kilka gratów do kompa i niestety brakło na zasiłke. Dobrą zasiłke. I wtedy wpadł mi do ręki ten ProComp. Chodzić chodził troszke ponad rok i nagle przestał chodzić. Holender wie co się stało. Już nic nie można było na nim zrobić. Ani odpalić kompa (resetował się w biosie komp a napędy optyczne nawet nie wysuwały szuflatki). Jednym słowem BUBEL.... radiatory po nim zostały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 hehe oj dobrze ze sie zapytalem :D Wlasnie zamowilem tego fortonka teraz tylko czekac na przesylke i jak naj mniej wlaczac kompa :/ Lepiej dmuchac na zimne pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...