Skocz do zawartości
evocati

Procomp - Co To ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam jakis zasilacz ProcComp czy to jest tez cos baaardzo slabego czy jeszcze sie o wymiane zasilacza martwic niemusze .

dzisiaj kupilem nowy procesor i plyte glowna i niechcial bym tego stracic :/

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak wiem ze pewniak tyle ze jestem splukany po kupnie procka i mobo.

wiec zaufam komentarzom tej pani i tym ze jest 14 dni gwarancji no i fotom (bo na fotach zasilacz wyglada jak nowka) zaryzukuje :D

tylko jeszcze musze 30 zl skombinowac za przysylke :>

pozdro i dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam jakis zasilacz ProcComp czy to jest tez cos baaardzo slabego czy jeszcze sie o wymiane zasilacza martwic niemusze .

dzisiaj kupilem nowy procesor i plyte glowna i niechcial bym tego stracic :/

pozdro

Powiem Ci co jest wart ten zasilacz na moim przykładzie.

Jak wiesz, nie zawsze jest tyle kaszy żeby nas zadowolić. Kupiłem kilka gratów do kompa i niestety brakło na zasiłke. Dobrą zasiłke. I wtedy wpadł mi do ręki ten ProComp. Chodzić chodził troszke ponad rok i nagle przestał chodzić. Holender wie co się stało. Już nic nie można było na nim zrobić. Ani odpalić kompa (resetował się w biosie komp a napędy optyczne nawet nie wysuwały szuflatki). Jednym słowem BUBEL.... radiatory po nim zostały :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi