Gość wodnikpl Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Witam, czy jest taka mozliwosc zeby folder Moje dokumenty domyslnie byl przechowywany na innej partycji ? Np. Jak mam jakis dokument w Wordzie i daje zapisz w Moje dokumenty to zeby on byl w tym folderze ale na partycji np. D:/ ?? Edytowane 24 Lipca 2006 przez wodnikpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Witam, czy jest taka mozliwosc zeby folder Moje dokumenty domyslnie byl przechowywany na innej partycji ? Np. Jak mam jakis dokument w Wordzie i daje zapisz w Moje dokumenty to zeby on byl w tym folderze ale na partycji np. D:/ ?? Kliknij prawym moje dokumenty (na pulpicie), w polu element docelowy wpisz adres innego folderu i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 o wielkie dzieki :D teraz jak bede robil formata to juz mamie nie usuna prcay mgr :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...