chybaty Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ostanimi dniam odkopałem ze strychu skaner/ a raczej szkalny stolik pod kawe [bo teraz zaczyna się mój problem] po podłączeniu tego czegos pod LPT1 odrazu odpaliłem google w celu wyszukania sterów pod ixpeka.... i klapa nic szukam, szukam nawet znalaqzłem ale żeby zassać cos z tej ukraińskliej strony to chyba trzeba miec z jakiergoś magistra i sztalowe nerwy... :/ O to link pod [http://www.scanner-drivers.com/drivers/79/79416.htm] którym [wg. mnie] sa odpowiednie stery do tego skana. , ale jak to zassać nie mam zielonego pojęcia może ktoś ma taki sakner i podzielił by się starami. Z góry dziękuje za pomoc i zycze powodzenia :] ... Pozdro <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayman Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Klikasz na tego linka (nazwe pliku) i przenosi cię na stronę DriverGuide.Klikasz na nazwę pliku (link) i przenosi cię do podstrony gdzie możesz sobie założyć darmowe konto .Podajesz dane tworzy się konto logujesz się i sciągasz twój plik.Wszystko jest tam opisane krok po kroku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...