L3X-T3R Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Witam Wszystkich. Otóż chcę przekonwertować partycję systemową(WinXP) z systemem plików Fat32 na Ntfs przy pomocy programu Partition Magic bo jak wiadomo jest on do tego najlepszy, lecz gdy uruchamiam go wyskakuje komunikat "Error 117 Partition's drive cannot be identified". I na tym koniec, nie więcej się nie dzieje. Może wiecie co powoduje ten błąd oraz jak go usunąć. Wiem, że jets również komenda do cmd na konwersję lecz nie jestem przekonany co do jej bezpieczeństwa. Czekam na wasze odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Wiem, że jets również komenda do cmd na konwersję lecz nie jestem przekonany co do jej bezpieczeństwa.Jest bezpieczna. Zapewniam. Używałem wiele razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3X-T3R Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Aha dzięki, wiec zabieram sie za konwersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...