mach82 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Tnx za info, coś mi z tymi goodram'ami nie pasowało ! Czyli coś na stonie komputronika podali nie tak ;(. A co do corsrów to kiszka liczyłem że są na micronie a tu nie ;( szkoda. Jestem teraz w kropce co za memki kupić :( aby na bank na d9 były ;-)Najtańsze pamieci w PL, które są na 100% na D9 to właśnie goodramy Pro. Może jeszcze Twinmosy twistery (sporo tańsze) są na D9, ale dopiero jak je dobrze przetestuję, to będzie wiadomo czy są na micronach czy nie. Na razie wygląda na to że kręcą się podobnie jak goodramy pro - 4-4-4-12 1.8V DDR860, ale co będzie dalej to nie wiem. Za to D9 na goodramach Pro to pewnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zamówiłem na siriusie Vitesta 1GB 667MHz, także z D9 moge się już pożegnać <_< Ale z tego co wiem to i elpidy nie sa bardzo złe :) mam nadzieje że chociaż na Vitestach się nie zawiode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 D9 sa ok do dobrych i drogich plyt.. na gigabyte'ach ktore sie wydaja teraz najlepsze te pamieci blokuja o/c.... te vitesty dobrze sie kreca? tez nad nimi myslalem bo tanie sa w miare... mnie interesuje zeby szly chociaz 900 Mhz na 5-5-5 bo jakies super timingi mnie nie interesuja poniewaz roznice w wydajnosci sa male... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Vitesty idą 800 przy CL4 to i 900MHz nie powinno byc dla nich problemem przy CL4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=118060328 Witam, Na goodram 667 (5300) dual chanel napisy są następujące: 6KD22 D9GMH QVJK Pozdrawiam Marcin Kurc www.buymax.pl Twój sklep internetowy! tel.: 012 / 431-16-73 gg: 1275554 marcin.kurc@buymax.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 D9 w takiej cenie?:D fajnie tylko ze jak chce mobo gigabyte'a to po co mi one?! :D wezme vitesty chyba... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A to ciekawe chyba się przejdę i zobaczę te pamięci na własne oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sephi Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ostatio wpadła mi w rączki kosta Kingstona 512MB 533mhz CL5, kilka osób mówiło, że są to D9, ale spytam dla pewności ;) kostki krecą się na ok 440-450mhz 4-4-4 CR1 Oznaczenia kostek: KINGSTON S30841 0624 S03 D6408TEBGGL37U (namalowana biala kropka) U618H8G0927Y Poniżej fotka (robiona telefonem, więc mało co widać, tylko ta chaakterystyczną białą kropke).... BTW. kostki po ok 170zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 i ja sie pochwale ;) ile moga max? nie wiem jeszcze dokladnie. tu próbka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 i ja sie pochwale ;) ile moga max? nie wiem jeszcze dokladnie. tu próbka: wypasik ile volt?? max? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Wie ktoś jak się kręcą te GeiLe? Zastanawiam się nad jakimis pamięciami 800mhz, biore pod uwage te geile, goodramy pro i zwykłe GeiLe 800mhz. Co będzie najlepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 wypasik ile volt?? max? to byl max - 2.4v, dzis/jutro moze sie pobawie więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 @ma1y: jak to jest w koncu z D9 i mobo gigabyte'a... gryzie sie czy nie? bowidze ze masz piekne wyniki... DS3/4 gryzie sie tylko z goodramami czy z kazdym D9?!? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 hi, a czy te kostki: http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...828&katid=3 lub http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...567&katid=3 sa na micronach d9 ? co do adaty to nie wiem sam ale te twinmoski sa ponoć na 100 porcent no icena w sumie ok ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Adata to raczej Elpida, a co do Twistera to nie wiadomo jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Adata to raczej Elpida, a co do Twistera to nie wiadomo jeszcze...twister na elpidach, tak samo jak a-data Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez mach82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Powiedz dokładnie jak z osiągami :) Jestem zainteresowany nimi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Powiedz dokładnie jak z osiągami :) Jestem zainteresowany nimi :)którymi? a-data, czy twinmos? Teścik twinmosów dawał Ricci jakieś DDR960 4-4-4-12 2.35V. A-data robi spokojnie CL4 DDR850 (a i ponad DDR900 się trafiają). Też muszę moje twistery srawdzić, ale jakoś mi się okrutnie nie chce. Na razie sobie pracują na 4-4-4-12 DDR800 1.8V i czekają na czasy aż mi się zechce je potestować. Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez mach82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jestem pod wrażeniem, osiągi przyzwoite :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 wiecie na czym sa te patrioty? D9? http://allegro.pl/item120230383_patriot_10..._2x1024mb_.html tak w ogole to ten gosc co kupil to niezly kozak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 wiecie na czym sa te patrioty? D9? http://allegro.pl/item120230383_patriot_10..._2x1024mb_.html tak w ogole to ten gosc co kupil to niezly kozak :D <WOW> na czym sa te patriotki to nie wiem, pewnie jakies d9, a co do kolesia co on zapomniał że jest coś takiego jak oc i można coś fajnego mieć za mniejszą kasę :P ala ramki fajne ale kasa ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 <WOW> na czym sa te patriotki to nie wiem, pewnie jakies d9, a co do kolesia co on zapomniał że jest coś takiego jak oc i można coś fajnego mieć za mniejszą kasę :P ala ramki fajne ale kasa ;( Ramce nic specjalnego, mielismy z Matizem je na testy. 2.3V i cos okolo 1050MHz przy kiepskich timigach. To sa selekcjonowane PDP800LLK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Wyjatkowo kiepski zakup.... Gskille HZ można za 730 wyrwać za wielką woda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 jezeli ktos kupuje ramy za tyle kasy to widac ze sie z nia nie liczy i dla niego 1k w ta czy w tamta to pewnie jak dla zwyklego czlowieka 10zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ano niektorzy mysla ze duza ilosc pieniedzy zwalnia z myslenia... pewnie ze moze sobie kupic takie patrioty tylko po co jak mozna kupic duzo lepszy RAM za mniejsza cene.. i to wcale nie kombinowanie a normalny zakup :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Ano niektorzy mysla ze duza ilosc pieniedzy zwalnia z myslenia... pewnie ze moze sobie kupic takie patrioty tylko po co jak mozna kupic duzo lepszy RAM za mniejsza cene.. i to wcale nie kombinowanie a normalny zakup :) ale duzo tanszy ram nie ustawi Ci sie automatycznie na mobo na 4.4.4.12 przy 1000mhz :P Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez wspac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malleus Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ale duzo tanszy ram nie ustawi Ci sie automatycznie na mobo na 4.4.4.12 przy 1000mhz :P Placisz wymagasz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) troche sie bawie, tym razem kroczek po kroczku lece. RAM/FSB 1:1 - 3.4GHz CPU, w biosie timingi na auto - 2.2VDIMM w biosie mam ustawione 4-4-3-4 ( cpuz i inne pokazuje 4-4-3-9 i pewnie tyle jest) Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruelty Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ano niektorzy mysla ze duza ilosc pieniedzy zwalnia z myslenia... pewnie ze moze sobie kupic takie patrioty tylko po co jak mozna kupic duzo lepszy RAM za mniejsza cene.. i to wcale nie kombinowanie a normalny zakup :)Pewnie, że można sobie kupić malucha, włożyć silnik od hondy (motocykl) i udawać, że ma się sportowy samochód :) Wiesz, jednych stać na Fiata, innych na Volvo a jeszcze innych na Maybacha, a zdaje się, że jeżeli kogoś stać na coś droższego, to w życiu więcej "myśli" a nie odwrotnie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Zmarnowales conajmniej 800 zl bo za 800 zl taniej moglbys miec lepszy RAM :) A co do myslenia... ten kto marnuje wiecej mysli? :] Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Saimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...