ANalfabeta Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Sprawe przedstawie krótko: Do wyboru Epox 8RDA+ i MSI KT3 Ultra2-R Ten RAID jest mi jedynie potrzebny jako dodatowy kontroler którego potrzebuje, aby nie czeiać sie kabli. Za to EpoX to wiadomo ;) I teraz problem co wybrać ?? MSI ze wzgeldu an cene (ok.400) a EpoX ze wszystkich pozostałych :) Poza tym wzbogaciłem sie o kartę na AGPx8 więc by sie przydało. Sprawa druga: jak kupie EpoX-a to pewnie na jakiś czas pozostane z 256DDR a z MSI dokupiłbym 256DDR. I na koniec: Jaki sklep w necie najszybciej mi przyśle paczuszke?? Barwkomp odpisał że od ręki wysyłają, prawda ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 eee epox lepszy do krecenia :P msi tez ok :> hmmmm ja bym bral ejdnak epoxa :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Czyli wracamy do punktu wyjścia :) Faktem jest że jakiś extreme OC raczej mnie nie interesi a widziałem już B0 śmigające spokojnie na MSI na 1700MHz, więc nie wiem czy wpuszczać się w EpoX-a :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja mam tego MSI i jestem bardzo zadowolony :) antek 1600 xp biegał na 1845Mhz a ten co teraz mam biega na tyle co w podpisie stabilnie a na 2200 Mhz potrafi sie nieraz komp zrestartowac ale to wina pamiatek chyba. Polecam ci go jak nie chcesz za bardzo podkręcać i zależy ci na stabilen j płycie to bierz ją i sie nie zastanawiaj :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 epox jet ejdnak chyba bardziej przyszlosciowy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...