zygmunt2 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Yo Mam pewien problem, zainstalowałem dziś speedfan i zdziwiła mnie tempertura oznaczona w programie temp2 i wynosi 127C może wiecie czego to dotyczy bo nie wiem i się zastanawiam czy może to spowodawać spalenie komputera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Yo Mam pewien problem, zainstalowałem dziś speedfan i zdziwiła mnie tempertura oznaczona w programie temp2 i wynosi 127C może wiecie czego to dotyczy bo nie wiem i się zastanawiam czy może to spowodawać spalenie komputera? speedfan czasami potrafi wyswietlic niektóre temperatury z kosmosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_krzywy Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 tak ja tez miałem kiedys -50 w speed fanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 to są tempy z czujników które są wykryte przez speedfana ale nie pokazują niczego .... norma .. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...