Gość lechu1777 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Siemka. Jakie wkońcu są najlepsze sterowniki do SDI ? Czy są takie w których będzie się lepiej grać online czy to raczej nic do rzeczy nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 sdi to usługa, a o ile mi wiadomo do usług nie ma sterowników :) a jeśli ci chodzi o sterowniki do modemu od sdi to nie maja wpływu na granie w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Nie ma. Sprobuj ew. cFosSpeed ,ale to zdaje sie pod lacza aDSL -czyli np. neostrada albo DSL Nie wiem dokladnie jak jest w przypadku SDI. Poszukaj jakiegos programu do zarzadzania ruchem pakietow. Dzieki temu bedzie tak optymalizowal predkosc wysylania i pobierania ,ze moze to wplynac rowniez na pingi w grach. Mam DSL 1 mb i przed zainstalowaniem cFosSpeed czesto w Quake 3 mialem chwilowe lagi (ping powyzej 300) i znow wracalo do normy i tak co 1-2 minuty. Teraz juz tego nie ma i do tego ping troszke spadl z 80 do jakis 75 (zawsze to cos ;) ) Wiec ew. szukaj czegos podobnego do SDI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Mam Cfosspeed. Widać, że działa na tym okienku, jak gram to ustawiam faworyzuj czas pingu. Mam ustawiony CS na najwyzszy priorytet. WWW musze przyznać, że chodzą szybciej. Samo SDI czasem złapie zawieche na jakieś 15sek i nie ma przepływu danych, potem wraca do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...