s0lid Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Mam pytanie. Skad wziazc najnowszy firmware do tego routerka? Co prawda chodzi cacy, ale jesli jest jakis nowszy FW to wolalbym miec. Na stronie pentagramu znalazlem tylko soft do zwyklych cerberusow, a do adsl jakis program do konfiguracji neozdrady. Czy ktos ma taki router? Jesli tak to jak Wam sie sprawuje? Czy macie jakies problemy? Jesli tak, to jak im zaradziliscie? Edytowane 27 Lipca 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Ja moze nie mam dokladnie tego samego, ale mam wersje bez plusa, tez z Wifi no i wlasnie sie tez zastanawialem skad nowy FW wziac... Generalnie to chyba prawie taki sam sprzet i ja mam go z tydzien i mam taki problem, ze po wylaczeniu kompa gubi mi ustawienia z port forwardnig, tzn, moje ustawienia sa, ale tylko na tej liscie po lewej stronie, dopiero musze je wziac zaznaczy i dopiero add kliknac i wszystko jest ok do nastepnego razu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...