pwlj Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam. Dnia dzisiejszego stałem się posiadaczem Audigy 4. Niestety ustawienia w equalizerze nie dają efektów w grach, po prostu tak, jakbym nic nie ustawił. Na dodatek podczas włączonej jakiejkolwiek gry, okno z korektorem graficznym nie chce się nawet włączyć... Sterowniki najnowsze. Czy da się coś na to poradzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam. Dnia dzisiejszego stałem się posiadaczem Audigy 4. Niestety ustawienia w equalizerze nie dają efektów w grach, po prostu tak, jakbym nic nie ustawił. Na dodatek podczas włączonej jakiejkolwiek gry, okno z korektorem graficznym nie chce się nawet włączyć... Sterowniki najnowsze. Czy da się coś na to poradzić?? normalka powiedz w jakie gry grasz, bo np. GTA ma "własnego" EAXa który ci sie dopasuje do gry tzw. musisz miec wylaczonego eaxa z windowsa zeby dzwiek dzialał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Hmm Warcraft 3, UT2004. Jak próbuję odpalić equalizer, kiedy któraś gra jest włączona, to pokazuje mi się komunikat "The audio device supported by this application is not detected. The application will exit." Co tu robić? Bardzo potrzebuję tych ustawień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...