Spentany Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 cze niedlogo wpadnie mi w lapy plytka z AGP x4/ x8 czy to znaczy ze AGP x2 nie bedzie obslogiwane? jaka jest roznica miedzy AGP x2 a x4 (oprocz wiadomej przepustowosci :lol: ), chodzi mi o to czy np. na AGP x4 nie jest zapodawane wieksze napiecie itp.. czy na taka plytke moge smialo zapodawac karte na AGP x2 ? thz za oswiecenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no panowie nikt nie wie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulinek Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Skoro juz jestesmy przy AGP to ja dolacze swoje pytanie :) Mam plyte MSI KT4V i nie moge uruchomic AGP x8 ... w BIOS'ie mam do wyboru x1 x2 x4 a x8 nie ma :? Moja karta graficzna to GF4 440MX 128DDR - zdaje sie ona nie obsluguje AGP x8 ... Czy to jej wlasnie zawdzieczam to ze nie moge wybrac tego AGP x8 ? - BIOS'a na plycie mam najnowszego jaki byl (niedawno flashowalem) Pozdrawiam serdecznie :) Bulinek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 CZe... AGPx2 powinno być obsługiwane. U mojego kumpla na MOBO z AGPx4/x8 chodzi Riva TNT :!: Różnice napięć są, ale nie wiem dokładnie jakie :?: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no wlasnie bo bede skladal kompiaka i chce tam wpakowac plytke MSI KT4V + moje Voodoo 3 ktore hula na AGP x2 i niechce zeby sie sfajczylo bo zostane bez graffy ale skoro mozna w biosie ustawic AGP x2 to lozzzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 cos jest inne hyba napiecie tez trzeba uzyc jakiejs zaslepki dla kart<agp x4 tak mi sie wydaje ale glowy nie dam ): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 cos jest inne hyba napiecie tez trzeba uzyc jakiejs zaslepki dla kart<agp x4 tak mi sie wydaje ale glowy nie dam ):cos jest inne hyba napiecie tez trzeba uzyc jakiejs zaslepki dla kart<agp x4 tak mi sie wydaje ale glowy nie dam ): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 AGP2x - 3V AGP4x - 1.5V AGP8x - 0.8V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 w kwestii , czy na AGPX8 można włożyć kartę AGPX2 - nie byłbym do końca pewien , bo np na SOLTEKU 75FRV , przykleili czerwoną naklejkę , na której pisze po angielsku :"Nie stosować kart AGPX2 - płyta może zostać uszkodzona" A co do tryby AGPX4 / AGPX8 - nie da się go włączyć , jeśli karta nie jest AGPX8 , a poza tym , np u mnie , mam w biosie nieaktywną zmianę AGP - po zmianie grafiki np na GF4Ti4600 mogę zmieniać AGPX2 / AGPX4 - Radka tylko spod Windy , na zakładce sterownika mogę zrobić na AGPX2/4/8 pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 oszzzzzzzzz faqqq jego mac :evil: ok po dloogich przemysleniach mysle o Asusie A7S333 to to ma AGP 4x wiec sila rzeczy AGP 2x tez musi byc obslogiwane ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Lepiej sprawdź ja też mam płytę tylko z AGp x4 jednak gdy włoże kartę agp x2 to zjara płyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...