Pirate Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Witam jestem posiadaczem dwóch łącz jedno to neostrada na usb a drugie to internet radiowy, chciałem zrobic cos takiego podlaczyc te łącza do jednego komputera (Serwera), od serwera szedl by kabel do switcha a do switcha podpiete by byly dwa inne kompy w sieci LAN, i na jeden chciałbym puscic np. neostrade a na drugi radiówke. Czy daloby sie taka komplikacje wykonac na windowsie ? jezeli tak to na jakim win XP, czy win 2003 ?, i tak samo czy daloby sie to zrobic rozdzielic od serwera jedna karta sieciowa do jednego switcha czy trzeba by bylo miec dwie karty sieciowe i na jedna wypusicic radiowke a na dróga wypusic neostrade ???. pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 najprosciej bedzie uzyc Win Route Pro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirate Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 najprosciej bedzie uzyc Win Route Pro ;) No wlasnie probowałem go przed chwila i niestety nic z tego zaden komputer podpiety do serwerka nie mial internetu a robilem mniej wiecej wg. poradnika ktory znalazłem ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 a ustawienia na hostach wpisywales recznie czy byl adres pobierany automatycznie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 o ile mi wiadomo to nie ma mozliwosci ustawienia dwóch łacz pod windowsem mozesz je podpiac do serwerka na linuxie i poustawiac ze np. http przez jedno łacze , p2p przez drugie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Total Traffic Control ma takie mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...