Gość teat Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Odświeżam ciutke :-P moja jest po raz kolejny na serwisie <_< teraz jak przyjdzie to ja zakatuje na smierc i powinni mi kase oddać <_< albo sprzedam na allegro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Heh, to może zmienię tytuł wątku? "P5P800SE @ Hall of Valhalla" albo coś w tym stylu? Powrzucamy fotki wszystkich martwych sztuk, będzie piwo, kiełbaski - ot, tak biesiadnie się zrobi... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Nie no bez przesady :-P co do samej płyty to jest super! :) p.s mam ja do sprzedania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piohal Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Nie no bez przesady :-P co do samej płyty to jest super! :) p.s mam ja do sprzedania :) W celu odświeżenia tematu: Co prawda mam zwykłą P5P800 ale kondensatory wymienane były już 2 razy, w efekcie zabrało to 2x1 miesiąc czasu... Porażka.Mam już chyba cały komplet wymieniony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Widać że te serie płyt pod względem trwałości to porażka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 No niestety. O ile generalnie sama płyta jest zrobiona całkiem sensownie, to gościa, który projektował do niej układ zasilania, powinni za jaja powiesić. Nie dość, że nie daje rady (przy bardziej prądożernych procach nawet bez OC), to jeszcze grzeje się jak cholera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...