zuy_zgred Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Po instalacji SP 2 nie działa mikrofon, co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Nie działa czy nie słyszysz sam siebie? Podłącz różową wtyczke do różowego wejścia na mobo :P A tak serio to jak nie działa to jedyna konfiguracja jest panel ster/dźwięki/zaawansowane/microphone i tu ustaw max głośność i ja radze zaznaczyć "wycisz" (po co słuchać samego siebie?). Wchodzisz teraz do rejestratora dźwięku i jak nie słychać to coś nawala, może masz soft do dźwięku i w panelu możesz mieć też jakąś ikone od konfiguracji karty muzycznej, tam też poszperaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 To jest problem ze sterownikami, kiedyś też tak miałem ale po instalacji sterowników do karty zintegrowanej w płycie głównej się naprawiło. Teraz instalacja sterowników nie pomaga, nie słychać mnie gdy rozmawiam przez skype, nie słychać mnie w rejestratorze dźwięków. Sprzęt na pewno nie jest uszkodzony, w linuksie wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...