cinos Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Hej, Ile osob z was to liczy? :) Szkoda ze jestem w innym teamie :wink: , bym wam troszke pomogl Team Tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 eeeee, a gdzie odpowiedz liczylem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 No właśnie. Ja to miałem już dawno temu, ale mi się znudziło - to znaczy kiedyś reinstalowałem system i już nie instalnąłem UD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 No właśnie. Ja to miałem już dawno temu, ale mi się znudziło - to znaczy kiedyś reinstalowałem system i już nie instalnąłem UD.to samo u mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Juz dodałem :P Jak sie moglo znudzic :lol: Polska jest dopiero... http://members.ud.com/stats/geos/countries/points.htm no wlasnie sprawdzcie :) moze zmobilizuje to was aha w profilu wpiszcie Country : POLAND Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...