domel.fm Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Wiec jak w temacie mam neo i rozdzielal je bede na planecie bm-500. Potzrebuje do niego jeszcze jakis modem adsl najlepiej taki który by niemaił wlasnego ip .. Bylby przezroczysty z punktu widzenia sieci... Teraz mam asmaxsa jakis router z modemem wszystko w jednym.. Ale go sprzedaje .... Mam juz klienta i czeka az mu zaloze sieć w domu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 D-Link DSL-300T z fw. 2.0 i tryb pracy jako bridge (wtedy jest przezroczysty) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Tak przy okazji - Planeta BM-500 gdzie kupiłeś? Bo nam już go drugi miesiąc ściągają ze stanów... Dystrybutor dał ciała aż miło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 NA allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 przeciez jest w Actionie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...