deejay18 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Witam ma do was pytanie jak zrobic botowalny obraz aby startowal z płyty zrobilem w tym programi jakis obraz na plycie dvd i niestety nie startuje on:( prosze o pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 jaka wersja ghosta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Norton Ghost 2003 Norton Ghost 7 Norton Ghost 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Norton Ghost 2003 Norton Ghost 7 Norton Ghost 10 No nie mów że masz wszystkie oryginalne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 No nie mów że masz wszystkie oryginalne :D Nie mam zadnej bo i po co mi. Napisalem to bo autor zapomnial. A sa to akurat najbardziej znane wersje ktore kazdy poleca. Zreszta kazda z tych wersji dostepna jest w wersji TRIAL. Sam mam akurat Triala 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Nie mam zadnej bo i po co mi. Napisalem to bo autor zapomnial. A sa to akurat najbardziej znane wersje ktore kazdy poleca. Zreszta kazda z tych wersji dostepna jest w wersji TRIAL. Sam mam akurat Triala 10. Mi by się przydała jakaś pełna wersja programów typu Norton Ghost, Acronis True Image - jakiś freeware żeby był. Może jest coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...