tatrazl Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Mam zamiar kupic laptopa do zastosowań multimedialnych, oprócz gier, czyli: muzyka, filmy, internet. Cena do 2000zł max. Zastanawiam się najbardziej nad Acerami Aspire tylko nie wiem czy celeron czy sempron. Najlepiej podajcie przykłady ze skąpca. Dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Hmm za 2k to nie wszedzie daja DVD-RW, o S-Video tez raczej zapomnij wiec moze byc troche ciezko z tymi multimediami, to samo tyczy sie czytnikow kart flashowych. Zobacz to : http://www.afgcomputers.pl/acer-aspire-363...drw-p-3992.html, na wiecej nie licz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Cieżko znalezc cokolwiek za tę cenę ;P http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/1524/ + 256mb ramu do duala i zamkniesz sie spokojnie w 2tys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatrazl Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Tak, właśnie o takie coś mi chodzi, do moich zapotrzebowań mi wystarcza w nawet 200%, a ten chyba będzie lux: http://www.afgcomputers.pl/acer-travelmate...drw-p-4416.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 osobiscie radzilbym kupic troche uzywany, a markowy sprzet ;) celeron bedzie lepszym rozwiazaniem, do tego 512MB DDR i powinno jakos to chodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 tylko pamietaj ze na nim nie ma Windowsa ;) jest linux ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatrazl Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 osobiscie radzilbym kupic troche uzywany, a markowy sprzet ;) celeron bedzie lepszym rozwiazaniem, do tego 512MB DDR i powinno jakos to chodzic Myśle że Acer to bardzo dobra firma i napewno kupie go z celkiem i 512MB tylko pamietaj ze na nim nie ma Windowsa ;) jest linux ;)Pamiętam, zainstaluje sobie swojego XP SP2 :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Myśle że Acer to bardzo dobra firma i napewno kupie go z celkiem i 512MB Czy ja wiem ... napewno BARDZO ... ale watpie czy DOBRA :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatrazl Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 W takim razie jaki laptok w tej cenie będzie najlepszy??? Do netu muzy i filmów??? Nie zależy mi na wyglądzie czy nazwie firmy, byle by był nowy i dostępny w jakimś sklepie internetowym, byle nie allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Żaden, ale ACER generalnie nie cieszy sie dobrymi opiniami ;) Mysle ze bedziesz zadowolony ;) Aktualnie siedze na jakims TravelMate 4650 i działa i nic sie nie dzieje (narazie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatrazl Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja ostatecznie kupuje ten model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...