CrazyJohn Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Witam, tym razem nietypowo... szukam kogos z gdanska, kto ma ddr2 i najchetniej pcie, chcialbym pozyczyc kostke, albo przyjechac z moim kompem i sprobowac wlozyc kostke do mojego kompa... Obojetnie jaka pamiec, obojetnie co i jak. Jak wiadomo DS3 ma problemy z pamieciami i wychodzi na to, ze moja gryzie sie albo z GR PRO albo z 7600GS, cos musze wyeliminowac, a niekniecznie usmiecha mi sie kupowac jeszcze jeden komplet pamieci... Teraz nie moge zmienic fsb ani o 1 Mhz w gore ani w dol, nie moge zmienic tez jeszcze paru rzeczy... Wychodzi na to, ze plyta gryzie sie z jakims komponentem, tylko nei wiem z jakim... Ofc piwko za fatyge, bysmy sie tam jakos dogadali juz... Jakby ktokolwiek chcial mi pomoc, bede bardzo wdzieczny... Prosze o kontakt na priv... POMOCY PROSZE... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 pogadaj moze z PITerem, on ma od czasu do czasu jakies memki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...