nrs Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam Panstwa Ma do wyboru 2 monitory marki NEC . Jeden z nich bedzie przeznaczonych do prac graficznych. Potrzebuje fachowej porady ktory wybrac. ** Osobscie podobaja mi sie monitory panoramiczne ale od wielu ludzi slysze aby do grafiki nie zakupywac monitora 16:10 . Chociaz pracowalem na takim i bardzo mi sie podobalo ;p. 1. Monitor : NecMultiSync 20WGX2 Cena 2329,- zł. Panorama 16:10 , ale dziwna matryca AS-IPS ( na zagranicnych stronach zostało swierdzone ze to jest nowszy wypust IPS , ale moze byc to rowniez chwyt markeingowy zastosowany przez fime NEC) 2.Monitor NecMultiSync 2070NX Cena 2609,- zł. Zwykła 20'skta ,Polecona przez znajomego. Z matryca S-IPS. Prosze o pomoc w dokonaniu wyboru. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 ja bym wzial tego z panoramiczna matryca... nowszy model (mniejszy czas reakcji), opinie dobre... a panorama nie jest taka zla, szczegolnie do filmow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...