teraw Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 witam kiedys widzialem na allegro plyte pod s754 obslugujca sli gosc nie machnal sie w opisie - widzialem na zdjeciu s754 i 2 porty pcie16 niestety kompletnie nie pamietam jaka to byla plyta :( czy moglby mi ktos podac model plyty pod s754 z sli a moze bylo wiecej takich plyt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 AsRock K8SLI-eSATA2 ,tania fajna mobo do SLI na chipsecie ULI. Bawilem sie nia i calkiem spoko. Jest jeszcze jakis Epox, ale z nim nie mialem stycznosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 witam kiedys widzialem na allegro plyte pod s754 obslugujca sli gosc nie machnal sie w opisie - widzialem na zdjeciu s754 i 2 porty pcie16 niestety kompletnie nie pamietam jaka to byla plyta :( czy moglby mi ktos podac model plyty pod s754 z sli a moze bylo wiecej takich plyt? EPOX 8NPA SLI, ASROCK K8SLI-esata2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) to ja sie jeszcze zapytam w sprawie tej plyty: co to jest Future CPU Port i jak to dziala (o ile w ogole dziala) bo jakos sobie nie wyobrazam instalacji proca am2 na tej plycie - ddr2 i jeszcze takie pytanie: ten zolty slot powyzej pcie to jest takie niby agp, co ma strasznie obcieta przepustowosc, tak? edit juz wiem co to jest, to jest wlasnie ten Future CPU Port, ale dalej nie wiem czy i jak on dziala Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez teraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Dokupujesz taka jakby karte rozszerzen tylko ze z socketem am2 i bankami pamieci ddr2 i wkladasz do tego slotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayman Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ano działa.Dokupujesz specjalną kartę która ma socket AM2 i 4 sloty na DDR2.Montujesz procka i pamięci na karcie i wkładasz w Future CPU Port .Według mnie całkowicie niopłacalne nawet niewidziałem tej karty w sklepach może gdzieś na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 no wlasnie, wie ktos moze gdzie mozna zakupic takowa karte? na allegro nie ma, znalazlem 1 sztuke na ebayu za 44$, moze jakis sklep internetowy, albo jakas firma by sprowadzila na zamowienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 no wlasnie, wie ktos moze gdzie mozna zakupic takowa karte? na allegro nie ma, znalazlem 1 sztuke na ebayu za 44$, moze jakis sklep internetowy, albo jakas firma by sprowadzila na zamowienie? W naszym "pięknym" kraju zapomnij że gdzies dostaniesz tą karte...pozostaje wymiana płyty na am2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Pytaj w arest.pl wiem ze mieli taka karte do starszych plyt asrocka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...