wisnia666 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Jako że moja pompka odchodzi chyba do krainy wiecznego odpoczynku muszę znaleźć coś niezbyt drogiego i w miarę cichego. Znalazłem na allegro coś takiego: http://www.allegro.pl/item119318705_pompa_...4_dni_p250.html Pompkę tą sprzedaje nasze kochana firma CPC.. Miał może ktoś doczynienia z tym dokładnie modelem? Ma dużą zaletę, bo jest zasalana z 12V podobno. Trochę się waham czy zostać królikiem doświadczalnym, bo są tą samą kasę mogę mieć sprawdzonego atmana. Co myślicie o tym wynalazku? Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja bym wolał atmana, ta z CPC ma wydajnoś 350l\h wiec to mało :) zależy co masz w WuCecie :) bo ta chyba wiele nie pociągnie . Edit: Albo jak coś to kup dwie :lol: :) Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 SZUKAJ BYŁO! http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=207953&st=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja bym wolał atmana, ta z CPC ma wydajnoś 350l\h wiec to mało :) zależy co masz w WuCecie :) bo ta chyba wiele nie pociągnie . Edit: Albo jak coś to kup dwie :lol: :) U mnie ma ciągnąc dwa bloki z rezem 5,25" i nagrzewnica od tico (potem rekorda) Jestem pewny ze da rade. Wystarczy ją tylko mondrze umiejscowiw układzie zeby nie była na samym dole, albo na samej górze. Bedzie u mnie poprostu po środku, przyklejona do boku budy. Nad nią rez, z którego będzie ciągnac, wiec nie powinna stwarzac problemów. Niestety z powodu wyjazdu, pompka bedzie testowana dopiero po zjezdzie w gdańsku, czyli na sam koniec wakacji dotrze do mnie. PS. Topic do zamkniecia. Jak ktos ma pytania, niech pisze we wczesniejszym topicu. Tam jest wiecej cennych informacji. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez mariush190 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ano, jakos zle szuakalem, nie wpadlem na pomysl aby szukac najatanszej pompki 12v :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...