Adzik Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Cześć Możecie mi powiedzieć jaka jest różnica miedzy geforcem 2 Ti a G2 Ti Vx? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Cześć Możecie mi powiedzieć jaka jest różnica miedzy geforcem 2 Ti a G2 Ti Vx? A skąd masz tego Gf2ti Vx? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 co to vx ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Cześć Możecie mi powiedzieć jaka jest różnica miedzy geforcem 2 Ti a G2 Ti Vx? no to tak: Ti VX jest taktowany 225/400 i ma pamiatki 5ns a normalne Ti 250/400 i pamiatki 4,5ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzik Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Kupiłem niedawno ,kartaa DREAM G2 Ti Vx, podobno jest to zmodyfikowany G2 Ti tylko tyle wiem,widziałem wcześniej (ok. miecha temu ) link do testu takiej karty (prolink też podobno takie produkuje) ale wtedy mnie to nie interesowało więc nie czytałem , a teraz już go nie ma . U mnie ta karta jest ciutkę szybsza od prolinka g2 Ti ,którego miałem pożyczonego przez parę dni do przetesowania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzik Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Dzięki :) u mnie jest jednak taktowany 250400, co do pamiątek to się zgadza samsungi 5 ns, ale takie pamiątki są montowane na większości "srednich" kart z g2 Ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Dzięki :) u mnie jest jednak taktowany 250400, co do pamiątek to się zgadza samsungi 5 ns, ale takie pamiątki są montowane na większości "srednich" kart z g2 Ti dobrze ci ja mam VX Prolinka i jest taktowana własnie 225/400 :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...