Skocz do zawartości
kanurwa

Hercules 9700 Pro a wyjścia D-sub i DVI

Rekomendowane odpowiedzi

.....karta jest nówka....

To tobie się tak wydaje, ale chcesz żeby tak było.

A tak na serio to nie przychodzi mi nic innego do głowy. Próbowałeś wogóle przełączyć w sterownikach na drugi monitor. Możliwe że mieli uwaloną kartę, zedytowali bios i poszła dalej, kto używa dwóch wyjść.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.....karta jest nówka....

To tobie się tak wydaje, ale chcesz żeby tak było.

A tak na serio to nie przychodzi mi nic innego do głowy. Próbowałeś wogóle przełączyć w sterownikach na drugi monitor. Możliwe że mieli uwaloną kartę, zedytowali bios i poszła dalej, kto używa dwóch wyjść.

Pozdr.

Mimo wszystko raczej nie bo pudełko było obciągniete folią termokurczliwą, no chyba, że takie urządzenie tez mają na podorędziu :lol: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam grafe jak w temacie i muszę podłączać Monitor przez dvi i przejściówke bo na zwykłym d-sub zero obrazu, co o tym sądzicie???

Sądzimy, że powinieneś dobrze postudiować instrukcję, na pewno znajdziesz w niej rozwiązanie (dotyczy to 90% pytań na tym forum o Radeony) :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym spróbował z drugim monitorem, bo sprawa wydaje się podejrzana. Sam sprawdzałem swojego Radka dla pewności w ten sposób jaki ty próbujesz i było ok. A swoją drogą JAKIM CUDEM TEN TWÓJ RADEK PRZY TEJ KONFIGURACJI ZASILANEJ CODEZŁOMEM CHODZI POPRAWNIE? nie walą ci się napięcia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja  bym spróbował z drugim monitorem, bo sprawa wydaje się podejrzana. Sam sprawdzałem swojego Radka dla pewności  w ten sposób jaki ty próbujesz i było ok. A swoją drogą JAKIM CUDEM TEN TWÓJ RADEK PRZY TEJ KONFIGURACJI ZASILANEJ CODEZŁOMEM CHODZI POPRAWNIE? nie walą ci się napięcia?

Codeshit chodzi cichutko 8O i bezproblemowo, zostało jeszcze sporo wolnych wyjść z zasiłki, na razie jestem bardzo zadowolony, ale sprzęt na razie przed kręceniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...