z.rybicki Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Witam wszystkich! Jestem tu nowy i proszę o pomoc przy wyborze mojego pierwszego laptopa. Postanowiłem kupić sobie 17 -tkę bo ma zastąpić stacjonarny. Już dość długo przeglądam oferty po sklepach no i wybór padł na HP 9420 ale mam dylemat, czy ma to być ES 445EA czy ES 457EA jeden (jak mi się wydaje ma lepszą matrycę 1690x1050) ale słabszy nieco procesor i system operacyjny XP Hom. A drugi ma matrycę 1440x900 i system XP Prof. Nie ukrywam, że wolałbym system XP Prof. ale ta matryca ????? nie daje mi spokoju. I tutaj proszę o podpowiedź czy "lepsza" matryca czy system xp prof. Jeśli macie jakieś inne sugestie co do podobnego sprzętu (nie koniecznie HP) to proszę o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owlman Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 zakup ten z lepsza matryca bez systemu i dokup xp prof? B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z.rybicki Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A można zakupić bez systemu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zadzwon lub napisz to sie dowiesz, dzizas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...