Beowulf Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 W rurce odprowadzajacej wode znajduja sie 2 dziurki, 1 na weza (te juz zalepilem) i druga mniejsza. Ciekaw jestem czy te rowniez zatykacie, czy to jest moze cos w rodzaju zaworu bezpieczenstwa, jesli cisnienie byloby zbyt wysokie. Skladam wlasnie WC (pomijam fakt, ze 3 minuty temu oderwala mi sie rurka od bloku :evil: 'jesli producent nic na to nie poradzi to powiem kto nim jest :bij: ) i jak zwykle drecza mnie pewne niepewnosci. Dzieki za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 pomijam fakt, ze 3 minuty temu oderwala mi sie rurka od bloku :evil: 'jesli producent nic na to nie poradzi to powiem kto nim jest :bij: ) CPC? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Nie CPC, ale mam nadzieje ze jakosciowo lepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 eee miko? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Ja zatkałem obydwie =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ma moze ktos zdjecia jak z tej pompki zrobic niezatapialna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Ja zatkałem obydwie =]ja też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No to zaraz zatykam obie. A co do WB, to firma dzis go wymieni, wiec nie bede ujawnial jej nazwy:) Uznam to za wade fabryczna, ktora przeciez ma prawo sie zdarzyc (tylko dlaczego mnie?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 a jakie musze miec weze jezeli chce miec niezatapialna ??? wyjscia sa na: wejscie 32 mm :o - jakos da sie zmniejszyc wejscie ??? tak do 18 :) ?? wyjscie 17.8mm ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...