Ant3k Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 otoz moj problem to sterowniki do ww karty. z tego co pamietam to byly same stery, ale mialy fajny dodatek - ikonka obok zegara, gdy sie na nia klikalo pojawialo sie menu, ja sobie wybieralem Schematy -> TV. ktos wie jaka to nazwa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Może któreś sterowniki ze strony ze sterownikami Gigabyte popróbujesz. Miałem też kiedyś Radeona Gigabyte 9550 ale już kartę sprzedałem i nie mam płytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 chyba nikt nie jest w stanie mi pomoc ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master78 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 chyba nikt nie jest w stanie mi pomoc ;( Jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś, to zassaj sterowniki ze strony Gigabyte'a albo Ati (obecnie AMD-ATI :D) wraz z panelem (moze byc to osobny plik :)). Odinstaluj poprzednie i zainstaluj te zassane. Ikonka powinna sie pojawic :) Jesli nie ma, to na pulpicie prawym przyciskiem myszy wywolaj Menu ekranu i wejdz we Wlasciwosci, dalej zaawansowane i w dane karty. Albo tam - zakladka Karta, albo w Karcie ATI lub podobnej bedzie caly zestaw funkcji - wsrod nich bedzie napewno wlaczanie/wylaczanie wyswietlanie tej ikonki :) Wiem, ze tam to jest, bo zawsze to wylaczalem kiedy uzywalem 9550 :D Powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ściągnij sobie po prostu któreś oficjalne sterowniki ATI ze zwykłym Control Panelem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) albo najwydajniejsze omegi 2597a do tego radka ;) Edytowane 21 Listopada 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...