Skocz do zawartości
EDDY

Canon vs HP

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam hp deskopjet 930 c i wszystko chodzilo jak mazenie dopkuki........ dopuki nieskonczyl sie atrament ;D tzn tzeba bylo napelnic i tu sie zaczelo..........

LOL :lol: :lol: :lol:

BTW IMHO HP ma czarniejszy czarny kolor niż canon.

heh, a jak czarny moze byc czarniejszy? :lol

no właśnie. zadam ci pytanie: jakiego koloru jest śnieg? dalej: jakiego koloru jest kartka papieru? albo sufit w większości mieszkań? co odpowiesz?

snieg ma odcien bialo-szary, kartka papieru zazwyczaj jest biala, a sufity robia sie ciemniejsze, ale nie ma czegos takiego jak bielsze, czy czerniejsze, bo to jest kolor, ktory jest tylko jeden, ale moga byc rozne odcienie :P

ok więc hp ma czarniejszy odcień czerni. jeżeli chcesz porozmawiać o scholastycznych rozważaniach nt. zawiłości polskiej mowy to ja wymiękam. wszyscy wiedzą o co chodzi.

:lol: moze jednak nie wszyscy? a tak w ogole, to trzeba sie wyrazac precyzyjnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam hp. Mam hp 3325 i powiem tyle, że lepszej nie dostanie się za takie pieniądze. Ja kupiłem za 284zł, teraz stoi około 260. Wcześniej miałem Lexmarka 5000, i to był syf totalny!!! Nie polecam Lexmarka nikomu!!! Canon jest fajny... mało tusze stoją, ale głowica pada z czasem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam hp. Mam hp 3325 i powiem tyle, że lepszej nie dostanie się za takie pieniądze. Ja kupiłem za 284zł, teraz stoi około 260. Wcześniej miałem Lexmarka 5000, i to był syf totalny!!! Nie polecam Lexmarka nikomu!!! Canon jest fajny... mało tusze stoją, ale głowica pada z czasem...

tusze sa bardzo tanie, ale nawet jak sie wymieni glowice, to i tak wg mnie taniej wychodzi, bo nie trzeba tak jak w HP za kazdym razem zmieniac glowice :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...