Macieqqq Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No wlasnie, co wybrac? Mam na oku takie pamieci... - Kingmax HC 500MHz - A-Data Vitesta 600MHz Kingmax'y sa dostepne, pamieci A-Data tez bym dostal, ale co w przyszlosci z druga koscia (A-Data)? Chyba trudno bedzie mi ja zdobyc? I nie wiadomo czy w dual'u beda dzialaly poprawnie? A moze macie inne przyszlosciowe propozycje? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Odpowiedziałem Ci przez PW już wczoraj na to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Bierz Vitesty jedne z najlepszych modeli pamieci na Samsungach TCCD. Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Odpowiedziałem Ci przez PW już wczoraj na to... Tak, wiem, ale chcialem jeszcze poznac opinie innych uzytkownikow... Czy beda jakies problemy jesli wspomniane pamieci A-Data i Kingmax uruchomie w dualu? Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Macieqqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexor6 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Mam moje GeiLe do sprzedania też na TCCD i nieźle się kręcą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Tak, wiem, ale chcialem jeszcze poznac opinie innych uzytkownikow... Czy beda jakies problemy jesli wspomniane pamieci A-Data i Kingmax uruchomie w dualu? Będą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Hmmm, wiec tak, jednak rezygnuje z Vitest, mialem tez na oku Team Xtreem Hermes 500MHz, ale jednak musze miec pamieci ze sklepu... Wiec zostaja: - Kingmax Hardcore 500MHz - GEiL ULD 500MHz Hmm, na 2.7V, ktore bylyby lepsze? Bo chyba one lubie troszke wieksze V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 ULD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ok, jak tylko bedzie czynny sklep to lece po te pamiatki... dzieki Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...