p0rNfLaKe Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 i karte 7900gt... co moge z nimi ciekawego zrobic? spany mi sie nie podobaja, bo jeden mniejszy drugi wiekszy monitor i nie ma to w ogole sensu.... clone jest bezuzyteczne... co moge zrobic, zeby np jeden monitor miec wlaczony film... a na drugim www. itd itp lub cos innego co daloby mi jakis pozytek z dwoch monitorow i zeby jeden sie nie marnowal... jakies sugestie? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art13 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Moze dual? bedziesz mial wtedy dwukanalowy dostep do wizji :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nairda Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ja proponuje sprzedać obydwa i kupić 19 " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 jeśli to crt to sprzedaj dwa i kup coś pokroju 19/21 cali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...