gulises Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Witam :!: Mam zamiar kupic płytke pod proca P4 1.8A na 400Mhz szynie. Oczywiscie pojdzie sie puszczac ( 2.7 ? :roll: ) i niewiem z jakiej płytce go obsadzic ? BO wyboru Msi MAX lub Gigabyte GA-PE667 obydwie na chipie 845PE. NIeche mi sie czekac na SiSa 655 a na GNB niestac mnie . Jesli sa tacy co maja te płytki to dajcie swoja opinie , + - obydwu . Z góry dziekuje . Udanego smarzenia.... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Ja mam Gigabyte 8PE667 Ultra + P4 2,66 i wszystko chodzi spox polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Slyszalem ze Gigabyte ma mniejsza mozliwosc podkreacnia pamiatek ale niedaje glowy ze tak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Tak coś w tym jest np że moje Xtreme DDR PC3200 nie chcą chodzić na max timingach ale z P4 2,66 wyciągnąłem 3,4ghz przy ustawionym CAS2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 wow , jakas szynfe fbs ty masz? Ja mam nadzieje ze wycaigen na 155 okolo 1.8 czyli gdzies ze 2.7 , mam nadzieje ze pamiatki wytrzymaja. Procek bedzie jutro :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 przy 170 fsb pamięci były wtedy taktowane prawie 440mhz. A i to wszystko na starym poczciwym Volcano 7+. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...