robinxp Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam!! Mam zamiar kupić router tylko nie wie jeszcze jaki. Jak każdy nie chce popełnić błędu i kupić badziewia wiec proszę was o rade jaki wybrać ten router będzie rozdzielał neo 512 i będzie podłączony do niego jeden komputer i ap router nie może się wieszać powinien rozdzielać neta w miarę przyzwoicie tak żeby net działał na 2 komputerach mimo ściągana z p2p na jednym z 2 komputerów mam na to około 150zł chodzi mi bardziej o zakup na allegro z moich poszukiwań znalazłem kilka routerów w takiej cenie a wy pomórzcie mi wybrać jeden Mozę ktoś posiada któryś z tych to może cos o nich napisze 1.Pentagram Cerberus ADSL Lite 2.ASMAX AR-801U 3.ASMAX ADSL 804U 4.PLANET ADE 4000 ADSL Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 to moze i ja sie podepne do tego topicu.. router do 100zl http://allegro.pl/item119031551_cisco_link...supercena_.html bedzie cos lepszego niz to? i czym sie rozni ver2 od ver3 ? i jeszcze taki dlink: http://allegro.pl/item120406442_router_d_link_604.html i czy on z kolei ma mozliwosc klonowania MACa sieciowki do ktorej jest podpiety ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinxp Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ten router Cisco-Linksys jest dobry i niby tani bo niestety nie ma modemu a modem do neo na wejściu rj45 kosztuje następne 80zł Co do D-linków słyszałem dużo złego o nich i jakoś odpycha mnie ta firma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 co do modemu - mi nie jest potrzebny - chce dzielic osiedlowke. w sumie nie widac nic lepszego w tej cenie od tego linksysa.. no chyba z ektos ma jakis pomysl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...