pete86 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ...wybaczcie PROSZE moja schize, ale powiedzcie mi czy jednokrotne przetarcie brightview chusteczka higieniczna i windexem do okien stwarza realne zagrozenie dla niej? wiem ze tak nie mozna, nie bede juz popelnial tego bledu, jednak prosze uspokujce/zestresujcie mnie czy nie mam skopanego lcd? w sumie nie zaopserwowalem zadnych defektow, rozmazania, etc, ale bardzo mnie niepokoi czy nie wyjda one potem podczas uzytkowania... jezeli ktos juz wczesniej rowniez wyczyscil taka matryce w laptopie to czy moglby sie podzielic informacja co sie wydarzylo potem? jeszcze raz sorry, ale komp nie ma nawet tygodnia wiec traktuje go ortodoksyjnie...:( dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 EE raz nie powinno sie nic stać. Wiesz to nie jest też nie wiadomo jak delikatne. Ja bym sie zbytnio nie przejmował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...