ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 przed pojawieniem sie gta3d miałem proca jak pisze poniżej. nic sie nie wysypywało, nie zawieszało itp.... sprawdzałem sobie wytrzymałośc proca na fifie 2002 , nie używałem quaka 3 areny bo doszłem do wniosku że bardziej zrzera sprzęt fifa. Quake 3 po podkręceniu mi chasał a fifa sie wieszała :( .....teraz po ukazaniu sie gta3d mój celeron 800@1040 musiałem obnizyć o 10 MHz. Wiem że to nie jest dużo ale zawsze cosik :), a zastanawiające jest to że wiatrak mam dość spory na procku ! ..... NAPISZCIE NA JAKICH PROGRAMACH LUB GRACH SPRAWDZACIE PROCA I KARTE BY WSZYSTKO CHASAŁO BEZ ZWISA (bo 3dmark2001 jest do bani) dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Wez sobie jakies CPUstability i zobaczysz ze wylozy CI proca momentalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Ja w zeszłym roku podkręcałem celka 366@ 550 :). Chłopak przechodzł niezliczone ilości 3dmarków ,q3 można było grać godzinami i nic. Ale jak odpaliłem Diablo 2 to zwykle po chwili nie dawał rady i wywalało gre :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Acha .. Kaeres : cpu stability test też nie ruszał go ... a diablo jednak tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 YOSHI_80 masz racie ! cpustability test nie ruszał mi procka !!! tylko go masował !:).....gta3d dopiero pokazało pazurki, dlatego postanowiłem narazie obniżyć proca do 1030 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 YOSHI_80 masz racie ! cpustability test nie ruszał mi procka !!! tylko go masował !:).....gta3d dopiero pokazało pazurki, dlatego postanowiłem narazie obniżyć proca do 1030 :) U mnie podnosi temperature o okolo 11C, mniej niz UD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Wiem. Xon tez masz racie. Podnosi temperature proca , ale nie powoduje (i tu niewiem dlaczego) jego zmęczenia :) tak jak np. gta3d . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kromsde Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Jak ktos ma problemy z wygladem gta3 polecam tego linka http://www.seagrave.org/articles/GTA3/GTA3%201.shtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 a ja nie mam problemow z wieszaniem sie kompa.... sprawdzalem cpustabily przez cala nocke i sie nie zawiesil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 tu wcale nie chodzi o to co bardziej proca wygrzeje 8) tu chodzi o pewnee operacje na ktorych proc sie "pomyli" i tak mozliwe ze takich nie napotka w np. q3 ale juz np. na winzipie napotka i....zwisior dlatego nie ma idealnego testera chyba ze ktos zrobi program laczacy wszystkie podstawowe funkcje kompa a takie cos jest ...malo mozliwe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 dlatego nie ma idealnego testera chyba ze ktos zrobi program laczacy wszystkie podstawowe funkcje kompa a takie cos jest ...malo mozliwe :) PC Mark 2002 wykonuje wlasnie takie rozne zwykle operacje, kodowanie do mp3, pakowanie zipem itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Proponuje odpalic Hot Cpu Test wedlug mnie jest naprawde dobry jesli chodzi o sprawdzenie stabilnosci sprzeta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...