POWER BY AMD Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 mam dysk na usb i koniecznie na nim chce zainstalowac system ktoś wie jak to zrobić ?? słyszałem ze podczas ładowania systemu usb sie restartuje i systemu na takim dysku nie moze być ktoś wie co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Da sie zainstalowac na dysku usb. Potem zeby sytem bootowal z tego dysku musisz to ustawic w biosie aby system startowal (bootowal) z portu USB. Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 no tak to wiem ale jak już podczas ładowania systemu nie restartuje sie sterownik usb - i nie wywala w tym momęicie błędu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...