Carolco Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam Czy ktoś mógłby mi doradzić w sprawie zakupu monitora LCD. Monitor ma mi służyć do oglądania filmów i serfowania w internecie co za tym idzie chodzi o dobrą ostrość czcionki i żeby oczy się nie męczyły tak jak na CRT. Biorąc pod uwagę do czego ma mi służyć monitor lepiej kupić 17" czy 19" cali? Kwota do 1500 zł. Proszę uprzejmie o odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 19 cali, 17 to za malo. no i panorame warto wziac, moze nie powiem nic nowego, ale naprawde jest duzo wiekszy komfort pracy przy panoramie. jaka panorama za ta cene? nie mam pojecia, ja swoja kupilem za 800zl i jestem zajebiscie zadowolony:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Stary ja na twoim miejscu dozbierał bym te 150zł i kupił panorame 20" Philips 200W6CS!! monitor jest po prostu boski. dzisiaj sam go dostałem i kurcze po przesiadce z 17" crt to jest niebo a ziemia. po pierwsze jest DUZY a po drugie jest panoramiczny a przy oglądaniu filmów to jest po prostu przezycie nie do opisania. dozbieraj 150zł i kupuj Philipsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Stary ja na twoim miejscu dozbierał bym te 150zł i kupił panorame 20" Philips 200W6CS!! monitor jest po prostu boski. dzisiaj sam go dostałem i kurcze po przesiadce z 17" crt to jest niebo a ziemia. po pierwsze jest DUZY a po drugie jest panoramiczny a przy oglądaniu filmów to jest po prostu przezycie nie do opisania. dozbieraj 150zł i kupuj Philipsa A mógłbyś napisać jak ten monitorek się sprawuje ? Oraz jak to wygląda w grach ? Czy obraz jest rozciągany ? Lubię pograć w strategie te klasyczne " Red Alert " i się zastanawiam czy one będą dobrze na tym wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 A mógłbyś napisać jak ten monitorek się sprawuje ? Oraz jak to wygląda w grach ? Czy obraz jest rozciągany ? Lubię pograć w strategie te klasyczne " Red Alert " i się zastanawiam czy one będą dobrze na tym wyglądać. Jak do tej pory to nawet starsze gry w które grałem na tym monitorku sprzed 2000 roku mają rozdziałke 1680x1050 więc nic się nie rozciągało a i żadnego smuzenia nie zauważyłem. wprawdzie w najnowsze gry to nie mam szans zagrać na takiej rozdziałce ale to wina starszej grafiki. wiec jak masz kaske to kupuj ten monitorek. naprawde go polecam wiecej na jego temat znajdziesz w temacie o panoramach 20" http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=157446 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...