Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem Asusa P4S533 na sis 645dx.

I na dzień dobry powstały dwa problemy.

płyta nie che wspólpacowac z GF2 ti ultra prolinka [to samo mialem z DFI]

ale o dziwo bez problemu dzała z ECS???

płyta ma probelm z dzwiekiem--- po prostu go nie ma.

Na zitregrowanym nie działa, winda wykrywa urzadzenie ale nie unie z niego korzystac.

jak zintegrowany wyłacze w biosie i walne moja stara SB L! 1024 to wykrywa ta karte ale nie jako 1024 tylko co innego creativu, grunt w tym ze nie działa

:oops: :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochany ASUS, a podobno tylko pod AMD wypuszaczał shity które przytwarzały mnóstwo problemów , a jednak ASUS spada na psy, może płyty są wydajne ale jak miał bym się z takąuzerać , że bezprzerwy coś nie działa albo sie wiesza to by mnie szlak trafil, koles ma ASUSA, na dzien dobry nie mogl zapisac ustawien w biosie, puzniej bezprzerwy resety, wymienil na takiego samego tylko bez raida i co , tez problemy z obsluga pamieci, prez siec na 100 duzej kopiuje film niz u innych na 10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanies do servisu i wymien na jakas inna plyte.Asus spadl na psy moze kiedyc robil dobre plyty ale teraz no sami widzicie ja tez mialem Asusa niepamietam modelu pod AMD i niedzialaly mi wiatraki zaden!!!

Kup jakas MSI .Epox,albo cos wtym rodzaju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanies do servisu i wymien na jakas inna plyte.Asus spadl na psy moze kiedyc robil dobre plyty ale teraz no sami widzicie ja tez mialem Asusa niepamietam modelu pod AMD i niedzialaly mi wiatraki zaden!!!

Kup jakas MSI .Epox,albo cos wtym rodzaju.

troche szacunku dla tej płyty. jest naprawde wydajna. A z karta graficza to mam porblem na kilku platformach i tu chyba w niej tkwi problem.

Co do dzwku to chyba spróbuje przeinstalowac winde...

no chyb ze ktos ma inny pomysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...