k2 Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Kupiłem Asusa P4S533 na sis 645dx. I na dzień dobry powstały dwa problemy. płyta nie che wspólpacowac z GF2 ti ultra prolinka [to samo mialem z DFI] ale o dziwo bez problemu dzała z ECS??? płyta ma probelm z dzwiekiem--- po prostu go nie ma. Na zitregrowanym nie działa, winda wykrywa urzadzenie ale nie unie z niego korzystac. jak zintegrowany wyłacze w biosie i walne moja stara SB L! 1024 to wykrywa ta karte ale nie jako 1024 tylko co innego creativu, grunt w tym ze nie działa :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Kochany ASUS, a podobno tylko pod AMD wypuszaczał shity które przytwarzały mnóstwo problemów , a jednak ASUS spada na psy, może płyty są wydajne ale jak miał bym się z takąuzerać , że bezprzerwy coś nie działa albo sie wiesza to by mnie szlak trafil, koles ma ASUSA, na dzien dobry nie mogl zapisac ustawien w biosie, puzniej bezprzerwy resety, wymienil na takiego samego tylko bez raida i co , tez problemy z obsluga pamieci, prez siec na 100 duzej kopiuje film niz u innych na 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Zanies do servisu i wymien na jakas inna plyte.Asus spadl na psy moze kiedyc robil dobre plyty ale teraz no sami widzicie ja tez mialem Asusa niepamietam modelu pod AMD i niedzialaly mi wiatraki zaden!!! Kup jakas MSI .Epox,albo cos wtym rodzaju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Zanies do servisu i wymien na jakas inna plyte.Asus spadl na psy moze kiedyc robil dobre plyty ale teraz no sami widzicie ja tez mialem Asusa niepamietam modelu pod AMD i niedzialaly mi wiatraki zaden!!! Kup jakas MSI .Epox,albo cos wtym rodzaju. troche szacunku dla tej płyty. jest naprawde wydajna. A z karta graficza to mam porblem na kilku platformach i tu chyba w niej tkwi problem. Co do dzwku to chyba spróbuje przeinstalowac winde... no chyb ze ktos ma inny pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deryl Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Ja wychodze z zalozenia ze plyta pod procka Intela musi byc na Chipsecie Intela. Nic dodac nic ujac INTEL+INTEL i jush :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...